Locher Hungary Kft.

Mivel foglalkozunk
Rólunk

A Locher Hungary az általa forgalmazott termékeket kizárólagossággal jeleniti meg a magyar piacon. A csatornatisztító gépek, duguláselhárító gépek, nagyteljesítményű mosóberendezések, csővizsgáló kamerák, csatorna és csőtisztító szerszámok, csatornazáró eszközök lefedik az ezen a területen dolgozó szerelők, szakemberek igényeit.

Bővebben
Csatornatisztító gépek, tömítők és kiegészítő felszerelések

A fémes menettömítések fontos anyaga a Locher Paszta 2000 és a Twineflon tömítőzsinór. Mindkét anyag egy-egy menettömítési filozófia vezető terméke, az MSZ-EN751-2 illetve MSZ-EN751-3 előírásainak felelnek meg. A tömítőanyagok DVGW-DIN, BAM, TZW, WRAS minősítésekkel rendelkező termékek.

2007-től kezdődően bevezetésre került a G.Drexel nagy hagyományokkal rendelkező német cég csatornatisztító gépeinek forgalmazása. Ez nem csak a csatornatisztítás, hanem a csatorna-javítás, karbantartás, vizsgálat összes szükséges berendezését, eszközeit, kellékeit, valamint a duguláselhárító gépek széles skáláját jelenti. Az ezen a területen dolgozók nélkülözhetetlen eszköze a csővizsgáló kamera. Ennek több fajtáját forgalmazzuk, különböző csőátmérők és különböző vizsgálati lehetőségek érdekében. Beleértve a vieófelvétel készítési lehetőséget is.